avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Achizitii intracomunitare
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Achizitii intracomunitare

Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: societatea a facut achizitii de marfa din Spania. Are intocmite actele la finante pentru comert intracomunitar .Intrebarea mea este: Ce declaratii trebuiesc depuse la finante in cazul achizitiilor intracomunitare. Societatea este platitoare de TVA si plateste impozit pe microintreprinderi.
Daca platiti TVA trimestrial, trebuie sa depuneti declaratia 092 in primele 5 zile ale lunii urmatoare achizitiei, pentru a schimba perioada fiscala de la trimestru la luna.
Pana pe 25 luna urmatoare achizitiei trebuie sa depuneti declaratia 390.

Odata schimbata perioada fiscala veti depune lunar 300 si si 394.
multumesc mult
20 de lei certificatul de cazier judiciar
2 lei timbre fiscale pentru cazier
45 de lei certificatul constatator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 390 ioanaep ioanaep Buna ziua, In Noiembrie 2010 a luat fiinta societatea noastra, iar intrebarea mea este daca declaratia 390 se depune lunar sau trimestrial in cazul in care ... (vezi toată discuția)
Tva trimestrial, achizitie intracomunitara felisana felisana Am o firma de tranport marfa cu cifra de afaceri in jur de 40000 euro, care depune tva trimestrial. In data de 2 februarie a achizitionat o piesa din Germania ... (vezi toată discuția)
Este necesară declaratia 390 dacă am primit plăți intracomunitare? Petrovic Petrovic Știu că 390 e necesară pentru lunile în care am făcut achiziții intracomunitare. Dacă am primit plată de la client din UE, sunt obligat să fac ... (vezi toată discuția)