avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 966 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ccum se trece un apartament pe numele cuiva?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ccum se trece un apartament pe numele cuiva?

buna seara,
este o persoana care doreste sa treaca apartamentul pe numele meu, cum se poate face mai exact acest lucru? cum se numeste un astfel de act? cat ar costa? mentionez ca trecerea s ar face fara costuri, adica nu imi cere nici un ban pur si simplu vrea sa fiu si eu alaturi de el proprietara a apartamentului. si...ce clauze ar putea sa puna, mi a spus ceva de genul cat sunt cu el am dreptul la apartament dar daca il parasesc imi piers accest drept, se poate pune o astfel de clauza in act?multumesc!.
Cel mai recent răspuns: themis , utilizator 20:23, 24 Septembrie 2014
Donatie.

Clauza nu. E imorala, cu alte cuvinte nula.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbarea titularului apartamentului cristinaxxx cristinaxxx buna ziua! eu si sotul meu locuim de 13 ani in apartamentul socrilor.avem un contract de comodat valabil pana in 2013. sotul meu mai are o sora cu care nu are ... (vezi toată discuția)
Acte legale pt imprumut si proprietate apartament isa1987 isa1987 buna seara, problema mea este mai complexa si am pus 2 intrebari pt a incerca sa imi fac o parere despre cum stau lucrurile dar ca sa am un raspuns complet si ... (vezi toată discuția)
Contract de donatie cu cauza imorala ce inseamna?exemplu marciuc marciuc cauza imorala la donatie care ar fi 2 exemple?mersi daca era prevazuta expres cauza obligatiei in inscrisul constatator INEXISTENTa cauzei se va dovedi tot ... (vezi toată discuția)