Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Sediu societate comerciala expirat

Buna ziua.
Registrul Comertului cheama in judecata o societate comerciala pentru ca are sediul social expirat. Societatea in cauza are inchiriat un spatiu pentru sediul social, perioada de inchiriere a fost prelungita in baza unui act aditional, dar din pacate formalitatile de la reg comertului nu s-au facut. Pentru a formula intampinare la instanta am termen 25 zile de la comunicare. Puteti sa-mi spuneti ce trebuie facut ?
Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: contadiverse , utilizator 11:43, 25 Septembrie 2014
Mergeti la ORC si faceti prelungirea sediului. ORC va trimite la Tribunal adresa prin care solicita renuntarea la judecata, asta daca doriti ca firma sa functioneze in continuare. Daca doriti ca firma sa se dizolve nu mai faceti formalitatile de prelungire a sediului la ORC iar la urmatorul termen de judecata firma se va dizolva. Daca va stiti cu datorii la finante cei de la ANAF vor face opozitie la radiere si se va numi un lichidator.
Ultima modificare: Joi, 25 Septembrie 2014
alla1975, utilizator
Nu doresc dizolvarea, am fost neatent.
Multumesc frumos. O zi buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediu social pt o societate aflata in chirie in apartamentul meu? cum procedez ca la atunci cand expira contractul sa radieze sediul social? victoria eftimie victoria eftimie buna ziua,am inchiriat un apartament care v-a deveni sediu social pt o firma . mi-au cerut contractul de casa(copie) si ale Ci.cum trebuie sa procedez ca ... (vezi toată discuția)
Chemare in judecata privind nedepunerea la termen a prelungiri valabilitatii dovezii sediului social mariana genoiu mariana genoiu Firma noastra a primit o citatie de chemare in judecata pentru nedepunerea la timp a dovezii prelungiri valabilitati sediului social (noi avand spatiu ... (vezi toată discuția)
Radiere firma inactiva ElenaLuisa ElenaLuisa Spuneti-mi va rog, o firma care e inactiva dar care si-a depus toate declaratiile si nu mai are nici o datorie, are 2 asociati care vor sa o licideze, radieze, ... (vezi toată discuția)