avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... marturia mincinoasa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

marturia mincinoasa

pe parcursul unui proces civil,martorul propus de partea adversa a depus o marturie mincinoasa,neconforme cu adevarul, contrazicandu-se singur,si in contradictie cu ceea ce au declarat ceilalti martori,ma intereseaza daca pot cere o copie a declaratiei martorului considerat mincinos ptr a depune plangere penala ptr marturie mincinoasa?
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 15:16, 23 Mai 2009
Daca sunteti parte in proces aveti posibilitatea sa solicitati prin cerere copierea declaratiei martorului si apoi in baza acesteia si a eventualelor alte probattorii pe care le puteti administra sa formulati planngere pentru marturie mincinoasa impotriva acestuia la organul de politie competent teritorial

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Martor la procesul de divort cris_deo cris_deo buna ziua. unde trebuie sa actionez pt o marturie mincinoasa , calomnioasa si tendentioasa in acelas timp a unui martor in timpul procesului de divort , acum ... (vezi toată discuția)
Despre martori. ContSters75393 ContSters75393 Se pot considera martori valabili intr-un proces penal : -amanta ,o verisoara de gradul I si tatal acesteia din urma ? In plingerea de la politie si in ... (vezi toată discuția)
Proces verbal de contraventie vio10bv@gmail.com vio10bv@gmail.com Buna ziua, Am fost sanctiunat cu avertisment de catre politie, pentru savarsirea infractiunii de proferare de injurii si savarsirea de acte de violenta ... (vezi toată discuția)