avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Primire persoana in locatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Primire persoana in locatie

As dori sa iau in locatie o persoana a carui carte de identitate a expirat si nu are documente legale asupra locuintei unde sta.
Mentionez ca persoana nu intentioneaza sa locuiasca la mine,pur si simplu doreste sa isi reinoiasca documentul de identitate,iar eu sa-mi dau acordul pentru a trece adresa mea pe acesta.
Ce efecte juridice implica acest fapt? Este bine sa fac asta?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 16:00, 2 Octombrie 2014
Puteti avea tot soiul de probleme sau sa nu aveti niciuna, depinde ce soi de om e. problemele sunt maio mult de natura sa va sacaie- corespondenta lui, citatii, somatii chestiuni de acest soi.
Dreptul dvs de proprietate nu e afectat.
Practic va dati acordul sa il luati in spatiu pe 10 ani.
Ultima modificare: Joi, 2 Octombrie 2014
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Persoana luata in spatiu locativ nectarya nectarya Eu si sotul suntem proprietarii unui apartament in care am luat in spatiu locativ o ruda, facand-ui carte de identitate cu adresa noastra (desi eu nu am fost ... (vezi toată discuția)
Viza de flotant Orasand Orasand Buna ziua!As avea o intrebare.De curand am dat apartamentul nostru cu contract decomodat da doar semnat intre noi si ei,iar acum dupa cateva zile mi-au spus ca ... (vezi toată discuția)
Luare in spatiul locativ - dezavantaje pentru proprietar beeram beeram Buna ziua, Am o prietena careia ii expira buletinul si m-a rugat sa o iau in spatiu locativ ca sa aibe domiciliul in orasul in care stam, deoarece ea este ... (vezi toată discuția)