Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recuperare taxa poluare de la firma de leasing

Buna ziua,am avut o masina pe leasing de la ifn bistrita nasaud.am platit taxa de poluare in contul ifn bistrita, si am avut surpriza cand am vandut masina, ifn bistrita a recuperate taxa de poluare,pe care am achitat-o eu.
Pot sa-i dau in judecata ca sa:(( recuperez taxa achitata de mine?
De la finante am fost informat ca ei au recuperate
cele mai multe taxe,de la proprietari de masini

Cel mai recent răspuns: Alexandru Canciu , Avocat 17:17, 7 Octombrie 2014
puteti sa ii dati in judecata, deoarece ei au platit-o dar v-au refacturat-o d-voatra, deci d-voastra sunteti platitorul taxei in final.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa mediu de la firma de leasing costelino1968 costelino1968 Cum recuperez taxa de mediu de la firma de leasing ,taxa care a fost achitata de mine in contul ifn bistrita nasaud. Am avut pe leasing ... (vezi toată discuția)
Taxa de poluare platita in 2011 mai este valabila? LILI25 LILI25 Am cumparat o masina cu taxa de poluare platita in 2011. La serviciul inmatriculari mi-a fost respin dosarul pe motiv ca taxa nu este platita pe numele meu. ... (vezi toată discuția)
Tva perceput corect? cristinalauraconst cristinalauraconst Buna ziua, am o problema legat de un tva si nu stiu cum este corect. In 2008 am achizitionat o masina in leasing pentru care firma de leasing a platit ... (vezi toată discuția)