avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Executare silita rovinieta, masina vanduta
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Executare silita rovinieta, masina vanduta

buna seara Am un proces cu CNADNR ,am intrat pe portalul judecatoriei si am vazut urmatorea solutie:

"Tip solutie: Schimbat total sau în parte
Solutia pe scurt: Soluţionând cauza în complet de divregenţă: Admite apelul. Schimbă în tot încheierea atacată în sensul că admite cererea. Încuviinţează executarea silită a titlului executoriu constând în procesul-verbal de constatare a contravenţiei seria R 11 nr. 0132381/10.06.2011 emis de către creditoare, simultan/succesiv prin toate modalităţile prevăzute de lege şi autorizează creditoarea să treacă la executarea silită a obligaţiei cuprinsă în titlul executoriu. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 01.10.2014. - Cu opinie separată - în sensul respingerii apelului ca nefondat.
Document: Hotarâre ".Am urmatoarea intrebare :se mai poate face ceva ?
Cel mai recent răspuns: stf_stf , utilizator 00:27, 6 Octombrie 2014
Teoretic,ar exista cai extraordinare de atac ,dar nu se justifica alte demersuri in conditiile in care apelul a fost respins ca nefondat
care este motivul pentru care ati intrat in conflict cu CNADNR ?
Motivul il reprezinta un pv. contraventie rovinieta pentru un auto instrainat si radiat fiscal de pe rolul meu ,nu la-m radiat si din baza de date a politiei.Contraventia a fost savarsita la 2 ani de la instrainarea auto,am deschis actiune in instanta pe care am castigat-o si totusi sunt executat silit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce inseamna 'dezinvestire'? laau laau Ce inseamna formularea: \\"Încheiere finală (dezinvestire)\\" in cadrul unei solutii de incuvintare executare silita? Tip solutie: Admite cererea Solutia ... (vezi toată discuția)
Executare silita ContSters140523 ContSters140523 Tip solutie: Admite cererea Solutia pe scurt: Admite cererea formulată de X, pentru creditoarea si privind pe debitoarea ME. Încuviinţează executarea ... (vezi toată discuția)
Executare silita Mihai3334 Mihai3334 Buna ziua, va rog frumos daca puteti sa ma ajutati cu un raspuns. Ora estimata: 12:00 Complet: C3-5 Camera Consiliu-NCPC Tip solutie: Admite ... (vezi toată discuția)