avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Srl sau I.I. in cazul incare doresc sa desfasor mai ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Srl sau I.I. in cazul incare doresc sa desfasor mai multe activitati cu diferite coduri CAEN

Buna ziua,
am tot analizat diferentele dintre cele doua forma de organizare srl si i.i insa nici acum nu imi este foarte clara situatia asa ca am sa o expun aici in speranta ca voi primi un raspuns clar la problema mea. Doresc sa fac un magain online cu produse executate la comanda pe care le executa niste ateliere cu care as lega contract acestia sunt platitori de tva, iar eu in mare parte as revinde marfa catre persoane fizice prin magazinul online . O alta activitate ar fi o ferma de hrana vie pt pasionati de acvaristica aici insa clienti ar fi mai mult persoane juridice din toata tara si peste toate acestea as mai dori sa exercit vanzare ambulanta la diferite targuri, festivaluri etc de produse diverse in special alimentatie publica din rulote tip fast food . Stiu ca la momentul de fata ca si incasari cel mai mult miar veni din magazinul online celelalte afaceri find in faze incipiente si nu pot estima daca vor functiona sau nu de pe acum tocmai dina cest motiv nu as vrea sa demersuri pt toate 3 ci as prefera daca legea imi permite ca sub o singura tutela de firma sa pot functiona ca si incasari si cheltuieli pt toate cele 3 activitati una find comert online...celalalte find cresterea de hrana vie pt acvaristica si a treia productie si comercializare a produselor tip fast food . Va multumesc anticipat pt toate sugestiile dvs
Cel mai recent răspuns: Conrad , utilizator 20:48, 13 Octombrie 2014
Mergeti la Registrul comertului sau la o firma care efectueaza servicii de acest gen la RC si solicitati certificat constatator in care sa se inscrie si cele doua activitati.
Ultima modificare: Duminică, 12 Octombrie 2014
ContSters331913, utilizator
multumesc dar asta intentionam sa fac daca nu primeam raspuns aici ..... astept in continuare pe cineva in masura sa imi spuna daca exista macar o posibilitate de genu alti au mai intampinat problema asta si daca da, cum au solutionato. Va multumesc
Va raspund ca sa nu credeti ca nu a vazut nimeni intrebarea dvs., dar veti fi la fel ca inainte.

Optiunea pentru S.R.L. sau pentru P.F.A. tine de fiecare dintre noi, iar avantajul uneia sau alteia, tot fiecare decidem.

Nu stiu sa vad vreun avantaj al vreunei forme de organizare, S.R.L. sau P.F.A., in ceea ce vreti sa faceti.
Daca vreti, le luam pe rand, cu avantaje si dezavantaje.
intrebarea mea de fond este daca intrun I.I pot cuprinde toate aceste activitati fara sa fiu in ilegalitate deci sub aceasi firma sa practic toate activitatile ... asta imi era marea nelamurire de fond ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce cod caen s-ar potrivi? produse de panificatie sau fast-food? experience experience Buna ziua, Imi puteti spune va rog ce cod caen ar fi necesar pentru preparea crenvustilor in aluat? Cod caen pt covrigarie, pt fast-food? M-am tot uitat ... (vezi toată discuția)
Prestări servicii cosmetice si vanzare produse cosmetice online DoamnaS DoamnaS Buna ziua, Doresc sa înființez o entitate juridică cu următoarele activitati: - prestări servicii cosmetice Si tatuaje - magazin online produse ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru deschiderea unui magazin online - persoana fizica carmensorin carmensorin Buna ziua, Sunt distribuitor de produse cosmetice de la diferite firme, as dori sa-mi deschid un site si un magazin online, sunt persona fizica, ce acte am ... (vezi toată discuția)