avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1753 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Declaratie 112 pt firma fara activitate
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Declaratie 112 pt firma fara activitate

Buna ziua !
va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema cu care ma confrunt:
detin o firma fara activitate de la infiintare pt care depun la 3 luni declaratia 100 si am vazut ca de luna aceasta in formularul decl.100 nu mai este trecut imp pe venit ci se declara in decl.112.
In cazul meu (firma fara activitate deci fara angajati) cum procedez ?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: lucianrosca , utilizator 14:17, 16 Octombrie 2014
la care impozit pe venit va referiti? Pe venitul cui? Impozitul pe venituri din salarii nu cred ca a fost niciodata in d100.
Cred ca va referiti la impozitul pe venitul microintreprinderii care se declara chiar si cu zero in D100, la trimestru.
ma scuzati de ambiguitate. Da,ma refer la impozitul pe venitul pe microintreprindere
Va multumesc tuturor dar deoarece nu am pregatirea necesara in contabilitate am facut niste confuzii. M-am lamurit,era vorba de venituri din arenda,acestea nu se mai regaseau in ultima versiune a declaratiei 100.
mb_mihaela a scris:

Va multumesc tuturor dar deoarece nu am pregatirea necesara in contabilitate am facut niste confuzii. M-am lamurit,era vorba de venituri din arenda,acestea nu se mai regaseau in ultima versiune a declaratiei 100.

Astea da, numai in 112 se declara, pe fiecare beneficiar de venit. Parca trebuie declarat si sanatatea la veniturile astea, nu doar impozitul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 101 viorel_georgescu53 viorel_georgescu53 firmele care de la 1 .02.2013 au trecut la regimul de impozitare de 3 % pe veniturile realizate vor trebui sa depuna decl 101 pentru perioada 01-31 ianuarie ... (vezi toată discuția)
Depunere declaratie 100 de catre asociatie sportiva stmadalina stmadalina O pers juridica fara scop patrimonial (asociatie sportiva) trebuie sa depuna declaratia 100? (vezi toată discuția)
Declaratia 100 anny24 anny24 Am un SRL neplatitor de TVA din 15.11.2006. In noiembrie 2006 l-am bagat pe microintreprindere cu 1 salariat (contributii + impozit pe venitul ... (vezi toată discuția)