avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire in caz de deces
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire in caz de deces

Buna ziua. Tatal meu a decedat in urma cu 3 ani, fiind divortat de mama mea, avand mai multe bunuri in proprietate, printre care si un cazan de tuica. fratele meu stand la tara si ocupandu-se cu tuica, ca sa poata folosi cazanul in regula a trebuit sa il treaca pe el, eu dandumi abzicerea de la cazan la notariat, ca acum sa aflu ca tatal meu a mai avut si alte bunuri considerabile, eu ne mai putand sa le mostenesc ca din cauza ca mi-am dat abzicerea de la cazan, mi sa spus ca miam dat abzicerea de la toata averea lui si ca doar fratele meu mai este mostenitor, se poate asa ceva si mai pot sa atac in instanta celelante bunuri?
Cel mai recent răspuns: oli86 , utilizator 18:31, 11 Decembrie 2014
Ce fel de act ati facut la notar ?Ati renuntat expres la succesiunea de pe urma tatalui ?
Mama mea ajutandu-l pe fratele meu, el fiind mai ne priceput, ea a fost la notar si a facut un act doar sa poata fratele meu sa treaca cazanul pe numele lui, nu stiu cum se numeste actul, eu avand incredere in mama mea am semnat stiind ca este vorba sa imi dau abzicerea de la cazan, doar atat nu si de la alte bunuri.
Ce fel de act ati semnat? Nu il aveti si dvs in posesia dvs?
il are fratele meu, nu sa facut succesiune, era vorba doar de un singur bun
Ati renuntat la mostenire, nu doar la cazanul de tuica.

Alte discuții în legătură

Succesiune vioric vioric Sunt in proces cu fratii mei care vor sa dovedeasca ca au acceptat tacit succesiunea.Au refuzat sa faca succesiunea la notar cu toate ca eu bagasem actele,au ... (vezi toată discuția)
Contestatie partaj voluntar mostenitor aioaneicezar aioaneicezar Buna ziua Incerc sa aflu un raspuns la o problema la care ma confrunt mai nou. Tatal meu a primit in mostenire casa parinteasca unde a copilarit. El, ... (vezi toată discuția)
Bună seara. credeți că mai pot ataca la notar sau în instanta ... Warshiper Warshiper Bună seara. Credeți că mai pot ataca la notar sau în instanta o succesiune făcută după moartea tatălui deoarece la momentul acela nu am avut ... (vezi toată discuția)