Buna ziua. Tatal meu a decedat in urma cu 3 ani, fiind divortat de mama mea, avand mai multe bunuri in proprietate, printre care si un cazan de tuica. fratele meu stand la tara si ocupandu-se cu tuica, ca sa poata folosi cazanul in regula a trebuit sa il treaca pe el, eu dandumi abzicerea de la cazan la notariat, ca acum sa aflu ca tatal meu a mai avut si alte bunuri considerabile, eu ne mai putand sa le mostenesc ca din cauza ca mi-am dat abzicerea de la cazan, mi sa spus ca miam dat abzicerea de la toata averea lui si ca doar fratele meu mai este mostenitor, se poate asa ceva si mai pot sa atac in instanta celelante bunuri?
nu am renuntat la mostenire, am certificatul de mostenitor in care specifica ca suntem doi mostenitori, adica eu si fratele meu dar sa facut succesiunea doar pe un singur bun pe care i lam cedat fratelui meu, acum vreau sa deschid o noua succesiune pe contul tatalui meu, oare as avea sanse sa recuperez banii de la concubina lui? in cont au fost 17.000 RON, banca are dovezi ca ea a transferat banii din depozit in card si ia scos de la bancomat. ce sfat imi puteti da?
Succesiune
vioric
Sunt in proces cu fratii mei care vor sa dovedeasca ca au acceptat tacit succesiunea.Au refuzat sa faca succesiunea la notar cu toate ca eu bagasem actele,au ... (vezi toată discuția)