avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 208 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... scutire de taxele juridice
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

scutire de taxele juridice

sunt reclamant intr-un dosar civil,datorita faptului ca am venituri mici am fost scutit de taxele de judecata,dar in cazul in care nu-mi convine sentinta si fac recurs,voi fi scutit de taxe si la recurs?
Cel mai recent răspuns: ContSters79526 , utilizator 19:55, 26 Mai 2009
Daca aveti venituri mici asa cum sustineti puteti sa faceti cerere pentru a fi scutit de plata cheltuieliorla de judecata si la recurs.Pueti sa cereti aceste cheltuieli de la adversarul dvs. in situatia in care castigati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs? stanceni stanceni Buna ziua, am castigat in prima instanta o cerere de judecata avand ca obiect pretentii, insa parata a facut recurs, in care am urmatoarele \"cu mentiunea de a ... (vezi toată discuția)
Expunere de motive false horia2010 horia2010 Nu stiu daca formularea este corecta dar daca reclamantul expune in proces motive mincinoase, pot sa-l actionez intr-un alt proces pentru calomnie sau alt ... (vezi toată discuția)
Recuperarea cheltuielilor cu onorariul avocatului prin acþiune separatã simonik2011 simonik2011 Buna ziua, care ar fi temeiul legal si impotriva cui sa ma indrept intr-o actiune in pretentii, nu mi s-au acordat cheltuieli onorariu avocat (desi au fost ... (vezi toată discuția)