avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Producerea si comercializarea cozonacilor
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Producerea si comercializarea cozonacilor

Buna ziua. De ce acte,autorizatii as avea nevoie pentru a produce acasa cozonaci,cake-uri,branzoici si in ce conditii le-as putea vinde? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:38, 21 Octombrie 2014
Trebuie sa inregistrati o firma la Registrul comertului (RC) conform prevederilor OUG nr.44/ 2008 cu modificarile si completarile ulterioare si sa faceti declaratie de venit la fisc.
La RC veti da declaratii pe propria raspundere ca sunt indeplinite conditiile in domeniul ssm, psi-su, sanitare si de sanatate, sanitar-veterinare, mediu, etc.
Inainte de inceperea activitatii va trebui sa obtineti autorizatie de functionare de la ITM, avize de sanatate si autorizatie sanitara de la Directia de sanatate publica, etc.
De la primarie trebuie sa obtineti autorizatie pentru vanzare la taraba in piete/ targuri, etc. sau in magazin propriu/ spatiu inchiriat, etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie amplasare si functionare rulota Soican Soican Buna ziua Am o rulota ambulant de tip fast food, vreau sa merg cu ea la targuri, festivaluri etc. de ce autorizatii am nevoie? unde o pot parca pentru a ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru vanzare prajituri de casa lucretia_zah lucretia_zah Buna ziua, care sunt actele si autorizatiile de care am nevoie, ca sa vand prajituri de casa in targuri si expozitii sau online? multumesc. (vezi toată discuția)
Prajituri de casa a66 a66 Buna ziua ! As dori sa stiu daca pot incepe o afacere cu prajituri de casa facute in bucataria proprie de la bloc,dotata cu toate utilajele si utilitatile ... (vezi toată discuția)