avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1400 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... La cate puncte iti suspenda permisul în Germania?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

La cate puncte iti suspenda permisul în Germania?

Buns.Am și eu o nelămurire și va rog mult sa mă ajutati.Soțul meu a acumulat 10 puncte de penalizare pe teritoriul germaniei și as vrea sa știu la cate puncte îi se suspenda permisul.din câte am înțeles legislația este alta în germania dar nu reușesc sa aflu care.Vă multumesc și aștept un răspuns cât mai curand
Cel mai recent răspuns: adinasisara , utilizator 21:57, 23 Octombrie 2014
Sotului i se poate retine permisul, temporar sau definitiv, la acumularea a 18 puncte de penalizare. La retinerea temporara mai exista posibilitatea ca sotul sa fie obligat sa faca anumite cursuri si sa faca dovada parcurgerii testarilor respective.
Mulțumesc! Dar știți dacă tot la același nr de puncte se suspenda și în germania? Ca momentan suntem aici...
Raspunsul meu este valabil pentru Germania. Acumularea celor 18 puncte pe teritoriul respectivei tari, atrage suspendarea permisului.
In Romania permisul se suspenda pentru o perioada de 30 de zile, la acumularea a 15 puncte de penalizare.
Vă mulțumesc din suflet.O seară buna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La cate puncte ramai fara permis pe teritoriul germaniei? P.iulian29@gmail.com P.iulian29@gmail.com Buna!am o intrebare daca ma poate ajuta cineva care stie concret,la cate puncte ramai fara permis pe teritoriul Germaniei. 25 08 2017.Multumesc (vezi toată discuția)
Permis de conducere - legislație germană (suspendare) Nita Ani Nita Ani Buna ziua ! Cu cîte puncte se poate suspenda permisul de conducere in Germania??! Am primit o scrisoare unde pune ca mai am 6 puncte ! Precizez permisul e ... (vezi toată discuția)
Puncte penalizare acumulate pe teritoriul altui stat ContSters137621 ContSters137621 As vrea sa stiu daca punctele acumulate la permisul de conducere pe teritoriul altei tari decat romania sunt luate in calcul si in romania ( din cate stiu la ... (vezi toată discuția)