avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... precontract
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

precontract

Buna ziua ,

Doresc sa vand o casa. Cumparatorul nu are toti banii si de aceea am hotarat sa facem precontract , la notar, ca dansul sa-mi achite o parte din valoarea casei.
Ce acte trebuie sa prezint eu , ca vanzator ,cu ocazia precontractului?
Odata cu incheierea precontractului , se dau si cheile ? SAU Cheile se predau odata cu achitarea integrala a imobilului ?

Cu toata consideratia , Vlad
Trebuie sa aveti actul dvs. de proprietate, un extras CF de informare la zi si actul de identitate. In ceea ce priveste predarea cheilor, depinde cum va înțelegeți ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Precontract de vanzare-cumparare Vlad2013 Vlad2013 Buna ziua , Doresc sa vand o casa. Cumparatorul imi va achita doar o parte din suma totala. De aceea,ne-am hotarat sa facem un precontract de ... (vezi toată discuția)
Precontract vanzare iliany iliany Buna seara. Ce acte sunt necesare la incheierea unui precontract notarial de vanzare -cumparare al unei locuinte si ce avans maxim se poate percepe? (vezi toată discuția)
Contract vanzare-cumparare garsoniera Iuliya Iuliya Buna ziua! Vreau sa cumpar o garsoniera,am facut precontract si pe data de 4.02.11,facem contractul..avand limita sa incehiem totul,conform ... (vezi toată discuția)