avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Inmatriculare masina
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Inmatriculare masina

cum se poate inmatricula o masina adusa din germania de x, x are contract vanzare cumparare cu germanul, si y a cumparat-o din ro de la x, problema e ca x a scos primul rand de numere rosii. lui y o sa ii trebuiasca fiscal de la x, iar x are datorii si nu a luat-o in evidenta la taxe si impozite?
Cel mai recent răspuns: anakyn , utilizator 18:53, 24 Octombrie 2014
Persoana interesata in achizitia auto,are varianta sa convina cu vanzatorul sa ii achite c/v debite pe care sa le scada din c/v auto
90 de zile , pentru acea masina nu aveti de plata nimic. mai aveti dreptul la 2 seturi de nr rosii, respectiv 2 luni(60 de zile) .
ce fiscal va mai trebuie daca masina nu a fost trecuta la impozit ?
da, dar masina daca e cumparata duminica din targul auto si vanzatorul a spus ca fiscalul nu e o problema, ca e la zi cu datoriile, unde sa mai poti verifica daca e adevarat sau nu? mergi intr-un targ auto din alt judet, e duminica, nu ai unde sa verifici la taxe si impozite, dai banu, ai luat masina si dupa apar problemele, nu e prea corect asa.
pai fiscalul de la intermediarul x care a scos primul set de rosii. la al 2-lea rand de rosii cere fiscal la politie. sau sa zicem ca nu va mai fi al 2-lea rand de rosii ci direct inmatriculare definitiva, tot trebuie fiscal de la intermediarul x, zic eu. nu poti face contract direct intre y si german, la politie cand baga seria sasiu ii apare ca au fost scoase rosii si ca au fost scoase pe alt nume. + ca se aplica o stampila cu data primului set de rosii pe brieful mare.
si tot nu inteleg ce treaba are acel fiscal , daca aveti toate documentele masinii + v/c intre dumneavoastra si cel care v-a vandut-o ...
oricum masina nu a produs datorii (impozit) in dreptul celui care v-a vandut-o .
ca are el alte belele ...asta inseamna abuz din partea autoritatilor .

Alte discuții în legătură

Certificat fiscal-problema inmatriculare justinn justinn Buna seara, va prezint o problema (destul de neplacuta) la care, sper din tot sufletul sa-mi dati o rezolvare: La data de 6.12.2013 am cumparat un autoturism ... (vezi toată discuția)
Numere rosii, al doilea set costyy73 costyy73 Doresc sa cumpar o masina care are un set de nr rosii scoase si eu vreau sa scot pe al doilea in judete diferite ,De ce acte am nevoie de la vanzator ? (vezi toată discuția)
Cumparare auto sh adus din afara prin intermediar BIG_V BIG_V Buna ziua, Vreau sa cumpar o masina adusa din afara si as vrea sa stiu ce acte trebuie sa primesc de la vanzator. Problema ar fi ca cel de la care o iau a ... (vezi toată discuția)