cum se poate inmatricula o masina adusa din germania de x, x are contract vanzare cumparare cu germanul, si y a cumparat-o din ro de la x, problema e ca x a scos primul rand de numere rosii. lui y o sa ii trebuiasca fiscal de la x, iar x are datorii si nu a luat-o in evidenta la taxe si impozite?
pai nici la taxe si impozite nu vor s-o ia in evidenta pana nu aduc fiscal de la romanul care a vandut-o. orice contract de vanzare cumparare tre sa fie insotit de un fiscal am impresia.
clar mai are si alte necazuri , in afara de acesta!
masina , acum am citit legea , trebuie trecuta in evidenta primariei , in vederea impozitarii in cel mult 30 de zile . in caz ca trec cele 30 de zile , urmeaza amenda ...costurile nu sunt mari .
dar cei de la primarie de la domiciliul vanzatorului , cred ca abia il asteapta sa le faca o vizita....
cum am spus , eu am apelat la un intermediar ....si nu cunosc procedura , dar m-i s-a parut ca totul s-a derulat prea repede.
pana la urma se da in judecata si cu hotararea respectiva se inmatriculeaza fara fiscalul lui, dar ma gandeam ca mai sunt si alte metode fara a se ajunge la instanta.