avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cai de atac
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cai de atac

Am un dosar pe rol - litigii de munca - drepturi banest in care eu sunt reclamantul. Pana acum am castigat de doua ori in instanta insa cealalta parte a facut recurs de doua ori. Intrebarea mea este pana cand sau de cate ori se poate face recurs? Acum suntem la Curtea de Apel
Cel mai recent răspuns: hopeless1 , utilizator 18:02, 28 Mai 2009
cred ca sunteti in necunostinta de cauza.
probabil ca procesul dvs s-a judecat pe fond, apoi s-a facut apel si in cele din urma paratul a introdus cererea de recurs. insa in aceeasi cauza recursul nu poate fi invocat decat o singura data.

hotararile irevocabile pot fi atacate cu contestatie in anulare sau revizuire. cam asta ar fi in rpincipiu.
poate reveniti cu mai multe detalii
pai in princiupiu decat o singura data daca nu se admite recursul Daca se atmite recursul si se caseaza sentinta cu trimitere la instanta de fond atunci circuitul dosarului se reia de la zero
ne-am judecat prima data la tribunal, am castigat, apoi paratul a facut recurs prin care a fost casata hotararea si a fost trimisa spre rejudecare , am castigat iar acum se face din nou recurs la Curte de Apel. Pana cand tot asa?
Hotarirea data in rejudecare este si ea supusa caii de atac a recursului. Deci de data asta, presupun ca nu se vor mai gasi alte motive, noi de casare cu trimitere, deci se va judeca recursul, hotarirea va deveni irevocabila si va putea fi pusa in executare.
impotriva hotararilor irevocabile se poate face contestatie in anulare/revizuire

Alte discuții în legătură

Contestatie in anulare Luoana Mihaela Luoana Mihaela Instanta de recurs pronunta o hotarare care din punctul nostru de vedere nu este corecta . Mentionez ca este o hotarare irevocabila .Pot formula o contestatie ... (vezi toată discuția)
Atacarea deciziei curtii de apel costy1979 costy1979 Cum se mai poate ataca o decizie a unei curti de apel? Curtile de apel au competenta de a judeca un recurs? (vezi toată discuția)
Durata rejudecare proces partaj bunuri comune mere mere Buna ziua, As dori sa aflu mai multe despre ce inseamna rejudecarea unui proces de partaj bunuri comune,ce dureaza de 4 ani. Procesul de partaj bunuri ... (vezi toată discuția)