buna ziua, as dori un raspuns bine intemeiat legal cu privire la urmatoarea situatie: am concesionat o suprafata de teren ce apartine unei primarii, acest teren a fost folosit pentru a construi un balcon exterior la un apartament situat la parterul unui bloc, apartamentul fiind propritate personala. In contractul de concesiune se stipuleaza ca terenul se concesioneaza direct, pe o perioada egala cu existenta constructiei facute pe teren. Intrebarea mea este daca pot cumpara acest teren? De la prtimarie mi s-a spus ca tb organizata licitatie publica, facut cadastru si evaluare de catre un expert, insa am mai citit putin legislatia si din cate am inteles, daca pe teren exista o constructie, as avea un drept de cumparare directa, fara licitatie. Va rog sa ma lamuriti putin cu procedura si actele necesare daca se poate. Multumesc anticipat!
Concesiune
Ungureanu E
Bună ziua! Eu și soțul am concesionat un teren de la primărie pt a ne construi o casa. Am întâmpinat câteva dificultăți cu avizele și autorizațiile ... (vezi toată discuția)