avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... pierdut contract vanzare cumparare apartament
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

pierdut contract vanzare cumparare apartament

Buna seara.Am pierdut contractul de vanzare cumparare al apartamentului pe care l-am cumparat in urma cu peste 20 de ani.Am obtinut extras de carte funciara pt informare(cu partea I-de avere,partea II-de proprietate,partea III-de sarcini) insa functionara de acolo mi-a spus ca in cazul decesului meu si al sotului copii vor intampina probleme privind succesiunea iar eu nu il voi putea vinde fara contractul mentionat mai sus.Mentionez ca nu am titlu de proprietate pt acest apartament.Va rog sa imi spuneti in aceasta situatie ce trebuie sa fac in sensul de a obtine un act(si ce fel de act) necesar vanzarii apartamentului sau care sa imi confere dreptul asupra acestui apartament.Mentionez ca am copii dupa original insa trebuie originalul.VA MULTUMESC FOARTE MULT PT CA EXISTATI
Formulati o cerere la arhivele nationale si atasati copia acestui contract. Poate se mai gaseste in evidentele lor.
~ Conținut șters la cerere ~
Am copii dupa Contractul de vanzare cumparare..Cartea Funciara elibereaza Extract de carte funciara,ceea ce am obtinut,insa acesta nu inlocuieste Contractul.Va multumesc f mult pt raspuns
Toate informatiile primite pana acum v-ar folosi doar daca dvs ati detinut un contract de vanzare cumparare prin notariat.
Daca dvs ati dobandit apartamentul direct de la goscom, icral, raglt sau cum s-o fi numit societatea care vi l-a vandut , mergeti la acea societate (daca mai exista) si sa va emita un duplicat. Mergeti "pe urmele" celui care l-a emis.
Probabil ati cumparat apartamentul direct de la dezvoltator dar nu vi s-a mai facut si titlu de proprietate pentru el, la administratia financiara.
Am incheiat Contract de vanzare cumparare la Notariatul de Stat -incheiere autentificare nr 163/1993.01.12.Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un sfat anies anies Am un apartament lasat de la parinti am vrea sa l vand insa nu mai exista contractul de vanzare al apartamentului (unul din parinti este decedat) este pierdut ... (vezi toată discuția)
Trasnferul dreptului de proprietate vevecris vevecris Problema se pune in felul urmator: Apartamenul in care locuim apartine socrei mele. Ea are 4 copii iar casa este cumparata in 2003 prin contract de ... (vezi toată discuția)
Act proprietate pt apartament dana_white_flag dana_white_flag situatie: apartamentul este cumparat de la fostul ICRAL si este pe numele parintilor. avem contractul de vanzare-cumparare in rate, dovada platilor si ... (vezi toată discuția)