avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1798 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Cum se plateste CASS-ul ?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Cum se plateste CASS-ul ?

Buna ziua vreau si eu cateva detalii in legatura cu plata asta obligatorie a CASS-ului ca nu mai inteleg nimic. Exempul meu e urmatorul:
In perioada 2007-30.06.2013 am fost asigurat CASS (student) insa, de atunci, am avut 3 colaborari cu o firma care m-a platit de doua ori pe drepturi de proprietate intelectuala, iar o luna figurez ca salariat . (una dintre colaborari se intampla in timpul in care figuram ca si student). Daca vreau acum sa fiu asigurat la sanatate cat trebuie sa platesc ? Retroactiv pe ultimele 6 luni sau retroactiv din 2013 ? Pe langa asta trebuie sa mai platesc CASS si procent 5% din veniturile din drepturile de autor de atunci ? Ca nu mai inteleg nimic..#-o#-o#-o
Ultima modificare: Joi, 6 Noiembrie 2014
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Inchidere pfa - plata contributii nicopfa nicopfa As vrea sa ma ajutati si pe mine cu cateva informatii, va rog. Am un PFA pe care doresc sa il inchid. Am depus anul trecut declaratiile necesare, insa am ... (vezi toată discuția)
Plata contributiei la sanatate IoanaAda IoanaAda Buna ziua. As avea si eu o intrebare. Inteleg ca de anul acesta este obligatorie plata retroactiva a CAS-ului. Ce se intampla in cazul in care nu am mai ... (vezi toată discuția)