Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Incetare Concediu Crestere Copil

Buna ziua.
Sunt angajata la o firma ce se afla in procedura de faliment . Am ramas singurul angajat deoarece ma aflu in Concediu de Crestere a Copilului. Cei doi ani aferenti CCC expira in 21 noembrie 2014 . Firma nu mai are sediu , angajatorul nu este de gasit si singura persoana cu care se mai poate discuta este administratorul judiciar.
Va rog sa-mi spuneti cui ma pot adresa pentru obtinerea documentelor necesare somajului ?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:37, 6 Noiembrie 2014
~ Conținut șters la cerere ~
Va adresati administratorului judiciar care trebuie sa intocmeasca documentele de concediere a dvs. si sa va elibereze actele necesare pentru a va inregistra la Agentia de Somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil SenciucAda SenciucAda Buna ziua, Am si eu o nelamurire, sunt angajata la o firma din data de 19.03.2012, in luna octombrie 2012 am ramas insarcinata, am facut un an de munca in ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa concediul de crestere a copilului elenamarica elenamarica buna ziua, va rog sa ma ajutati cu o nelamurire: in curand mi se va termina concediu de crestere a copilului iar firma la care am lucrat inainte de a intra ... (vezi toată discuția)
Obtinere acte indemnizatie somaj maxisilvia maxisilvia Buna ziua, Sunt in concediu pentru ingrijire copil pana la 23.11.2011 dupa ce am intrat in prenatal firma a dat faliment.Am dat de lichidatorul judiciar ... (vezi toată discuția)