LIVIU NISTEA 
	    	Utilizator

LIVIU NISTEA 
	    	Utilizator	    

ContSters256771 
	    	Utilizator

ContSters256771 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 vioviod	                   

La fiecare factura de achizitie obiecte de inventar, le-am dat in folosinta 
603=303 ( valoarea obiectului fara tva). Asta este tot ce am facut eu la ... (vezi toată discuția)
	                    vioviod	                   

La fiecare factura de achizitie obiecte de inventar, le-am dat in folosinta 
603=303 ( valoarea obiectului fara tva). Asta este tot ce am facut eu la ... (vezi toată discuția)

carmen10	                   

Buna seara, 
o societate doreste sa vanda un calculator inregistrat la ob de inventar( 603=303)  acum se afla in con extrabil.  Ce inregistrare se face in ... (vezi toată discuția)
	                    carmen10	                   

Buna seara, 
o societate doreste sa vanda un calculator inregistrat la ob de inventar( 603=303)  acum se afla in con extrabil.  Ce inregistrare se face in ... (vezi toată discuția)

katica	                   

SC a achizitionat diverse obiecte de inventar pe parcursul anilor 2007,2008 pt care nu s-a facut inregistrarea 603=303.
Este gresit daca aceasta descarcare se ... (vezi toată discuția)
	                    katica	                   

SC a achizitionat diverse obiecte de inventar pe parcursul anilor 2007,2008 pt care nu s-a facut inregistrarea 603=303.
Este gresit daca aceasta descarcare se ... (vezi toată discuția)