avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 818 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Valabilitate chitanta emitere pasaport
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Valabilitate chitanta emitere pasaport

Buna ziua,
In 2011 am achitat taxele de emitere a pasaportului simplu electronic dar nu am reusit sa depun actele pentru obtinerea lui.
Mai am inca chitantele (erau 2), intrebarea este daca mai sunt valabile (au trecut 3 ani) si le pot folosi la depunearea dosarului.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cristinagabriela20 , utilizator 07:21, 17 Octombrie 2018
Nu vad de ce sa nu mai fie valabila. Daca este cazul platiti doar diferenta . Nu cred ca deranjeaza din moment ce scopul este acelasi. Daca va refuza incercati eventual sa solicitati restituirea sumei din moment ce chitanta nu a fost folosita. Nu am vazut stipulat pe niciunde un termen de expirare a chitantei.
Bună ziua, am și eu o întrebare. Chitanta eliberata pentru pașaportul temporar este valabila câteva zile sau trebuie sa depun actele astăzi?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasaport aureliaoraca aureliaoraca buna seara..am si eu o intrebare. pasaportul copilulu meu expira pe 21 iulie, dar eu vreau sa plec cu el pe 28 iunie.intrebarea mea este.pot face cerere de ... (vezi toată discuția)
Pasaport cetatean roman cu domiciliul in strainatate, se poate evita statutul acesta ? dan_daniel dan_daniel Sunt cetatean roman, locuiesc intr-o tara UE de vreo 3 ani de zile unde am obtinut si rezidenta. Pasaportul romanesc mi-a expirat acum 1 an si jumatate dar ... (vezi toată discuția)
Pasaportul copilului obligatoriu? va rog este urgent! anya_anna anya_anna sapt viitoare vin cu bebelusa mea de 4 luni in tara pt o luna. am sa calatoresc doar eu cu ea...iubitul meu munceste si nu poate venii...el este maltez ... ce ... (vezi toată discuția)