Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Recuperare cerere de respingere la intabulare

Buna ziua. Am incercat sa evit plata la intabulare a apartamentului pe care l-am cumparat prin executare silita si am pierdut procesul.Acum cand am vrut sa fac din nou intabularea mi-au spus ca imi trebuie cererea de respingere , dar pe care eu am atasat-o la dosarul procesului pierdut. Acum o mai pot recupera din dosar ?
Cel mai recent răspuns: Madalina Mihaela I. Moceanu , Avocat 21:54, 12 Noiembrie 2014
Da, mergeti la instanta si solicitati-o; trebuie sa lasati la dosarul respectiv o copie xerox de pe actul respectiv!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract vanzare-cumparare ap. anonimu anonimu In 2000 am cumparat un apartament cu Contract Provizoriu de Vanzare-Cumparare. Apartmentul eu l-am cumparat de la un [b]intermediar [/b](a 2 a mana de ... (vezi toată discuția)
Executare silita anonimu anonimu Am un ap. cumparat de la un [b]intermediar[/b] (a 2 a mana de proprietari) care l-a cumparat de la [b]Primii proprietari [/b]tot in baza unui contract ... (vezi toată discuția)
Pot invoca prescrierea in cursul executarii silite? Chestiuta Chestiuta Buna ziua, Am o executare silita din 2017 in care s-au tot schimbat recuperatorii. Dar cu toate acestea eu am aflat de ea abia in septembrie 2019 cand am si ... (vezi toată discuția)