avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Procedura in cazul unei donatii a unui loc de veci
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Procedura in cazul unei donatii a unui loc de veci

Buna seara, cine ma poate informa si pe mine cu privire la donarea unui loc de veci (eu voi fi donatarul), adica : unde trebuie mers si in ce ordine ? Cu multumiri anticipate.
Cel mai recent răspuns: stefan60 , utilizator 13:23, 13 Noiembrie 2014
Va trebui sa mergeti la administratia cimitirului respectiv cu actul de concesionare a locului de veci (daca nu il mai are donatorul, sa stie locul exact unde se gaseste mormantul in cimitir) si cu actul de donatie. Va trebui sa achitati totul la zi. Dupa care administratia cimitirului va proceda la schimbarea concesionarului si va elibera un nou act de concesiune pe numele dvs.
Multumesc mult de tot

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instrainare loc de veci concesionat-cimitir privat zimbrul68 zimbrul68 Buna ziua, Am un loc de veci intr-un cimitir privat, pe care l-am achizitionat prin contract de concesionare(firma de la care l-am cumparat este concedent ... (vezi toată discuția)
Probleme concesiune loc de veci sch sch Va rog sa-mi clarificati: 1.se poate, oficial, \"transmite\" concesiunea loc de veci pe termen nelimitat, unei persoane neinrudite? Se face prin act donare ... (vezi toată discuția)
Intrarea in proprietatea unui loc de veci simi7705 simi7705 Buna ziua. Sotul meu a decedat acum 21 de ani iar la momentul acela eu i-am dat banii pentru a cumpara locul de veci cumnatului meu, fratele decedatului.Acesta ... (vezi toată discuția)