Buna seara.
Astazi am fost informata ca mi-a fost suspendat stimulentul de insertie pentru luna premergatoare datei in care copilul implineste 1 an. Mentionez ca tatal copilului nu ramane in CC si, deoarece am fost informati gresit, nu a depus declaratia ca nu intrerupe contractul pentru luna a 12-a.
Intrebarea este: ESTE CORECTA ACEASTA SUSPENDARE, IN VIRTUTEA FAPTULUI CA SOTUL NU FIGUREAZA NICI IN CC NICI IN STIMULENT? ESTE LEGALA ACEASTA PROCEDURA?
1. Daca sotul nu a intrat cel putin o luna de CCC pana ce acesta a implinit 1 an atunci nu mai poate intra o luna in CCC pentru ca a expirat CCC atunci cand copilul a implinit 1 an.
2. Dar dvs. nu mai puteti beneficia de stimulentul de insertie in luna a 24-a deoarece l-ati primit si in luna a 12-a care era rezervata tatalui copilului.
Buna ziua.
In timp ce purtam aceasta conversatie am primit un plic ce contine 4 acte:
1. decizia de acordare a indemnizatiei de CCC;
2. decizia de suspendare a indemnizatiei CCC si acordare stimulent;
3. decizia de suspendare stimulent pentru o luna;
4. decizia de acordare/reluare stimulent dupa o luna.
Precizez: toate 4 intr-un plic, in conditia in care in cateva zile copilul implineste 1 an. Adica, primul act mentionat trebuia trimis din ianuarie...
De tot rasul!!!
:hammer:
Bună ziua.
Am o nelămurire. am beneficiat de stimulentul de inserție 4 luni, după care am rămas fără servici.care este perioada prevăzută de lege în care pot sta fara loc de muncă, că sa pot beneficia în continuare de stimulent? Daca Intr-o luna mai angajez,mai am dreptul sa iau stimulentul?mulțumesc