avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Copacii de pe hatul de vecinatate proprietati ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Copacii de pe hatul de vecinatate proprietati ...

Cum pot sa defrisez crengile copacilor care cresc pe un hat(hotar) comun, si care vin peste proprietatea mea( teren agricol arabil) facand imposibila lucrarea acestuia in suprafata de cca 0,02 ha....? Cine este proprietatea crengilor(ramurilor) care cad pe p[roprietatea mea..? Nu este vorba de pomi fructiferi!...
Cel mai recent răspuns: Dumitrovici , utilizator 10:59, 13 Noiembrie 2014
Proprietarul este acelasi cu cel ce deține terenul pe care sunt plantați copacii, deci nu dumneavoastră sunteți proprietarul acestora.
Notificați proprietarul terenului invecinat in prealabil.
Atunci unde este valabilitatea Art.613, alin.(2) si (3) , capitolul III, sectiunea I din Codul Civil...?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incalcare cod civil baciu n cristian baciu n cristian de 5 ani am un vecin cu care nu am avut conflicte dar anul trecut ia venit asa deodata sa planteze 6 arbori tuia de vreo 2,5 m inaltime la nici un metru de ... (vezi toată discuția)
Taierea unui nuc de pe proprietate privata mariapopescu mariapopescu Pentru taierea unui nuc crescut razlet pe proprietate privata este nevoie de autorizatie? Legea din 2008 care completeaza legea pomiculturii din 2003 ce ... (vezi toată discuția)
Taiere nuc skyboy2011 skyboy2011 Buna ziua,vecinul meu din partea de Est are unu nuc la 30 de cm de hotar care imi produce umbra pe o suprafata mare din terenul meu.Care este calea legala pt ... (vezi toată discuția)