avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Negociere fara publicarea unui anunt de participare
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Negociere fara publicarea unui anunt de participare

Buna ziua,

In legatura cu finalizarea unui contract de achizitie incheiat in urma unei proceduri de negociere fara publicarea unui anunt de participare - art.122 lit c) din OUG 34/2006.
Urmare a nenumarate contestatii privind atribuirea unui contract de achizitii publice de servicii, care a durat luni de zile (7 luni de la publicarea anuntului) pana la anularea procedurii, s-a hotarat incheierea contractului prin procedura de negociere fara publicarea unui anunt de participare, datorita urgentei incheierii unui contract ciclic, si avand in vedere finalizarea celui anterior.
In 2 saptamani se va finaliza si contractul acesta, durata lui a fost stabilita la 3 luni. Avand in vedere durata indelungata a termenelor pentru organizarea unei alte proceduri de atribuire, in speta, licitatie deschisa, este necesara asigurarea serviciilor dupa finalizarea contractului incheiat ca urmare a negocierii. In acest timp, procedura de licitatie deschisa isi urmeaza termenele. Care este solutia optima pentru continuarea prestarii serviciilor (pana la atribuirea contractului de achizitie prin LD)? O a 2-a negociere sau prelungirea primei printr-un act aditional? Acest lucru inseamna ca se prelungeste durata de prestare si pretul contractului conform duratei.

Multumesc,
mada_dum
Cel mai recent răspuns: vlad nicolae , moderator 16:17, 17 Noiembrie 2014
Depinde de prevederile contractului in derulare, daca a fost prevazuta posibilitatea prelungirii lui.
In general, se recomanda o noua procedura.
Ultima modificare: Luni, 17 Noiembrie 2014
vlad nicolae, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Negociere fara publicare OIL OIL BUNA ZIUA, ESTE OBLIGATORIU A SE PUBLICA IN SEAP ATRIBUIREA UNUI CONTRACT IN VALOARE DE 18000 EURO PRIN PROCEDURA DE NEGOCIRE FARA PUBLICAREA PREALABILA A ... (vezi toată discuția)
Cumpcumparare directa sau negociere, avand o procedura nefinalizata printr-un contract doinasmeu doinasmeu sunt in postura atribuirii sau anularii unui contract de achizitie publica, prin cerere de oferte, cu finalizarea raportului de achizitie publica, fara ... (vezi toată discuția)
Suplimentare valoare contract achizitie publica mefistos mefistos Imi puteti spune va rog in ce conditii se poate suplimenta valoarea si termenul unui contract de achizitie servicii? In data de 2006 o societate comerciala ... (vezi toată discuția)