Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Jurisprudenţă

camere supraveghere pe proprietate

Buna ziua,
Sunt nelamurita asupra fapului daca se poate instala camere de supraveghere pe o proprietate (curte, gradina, stada) care permit si inregistrarea audio nu numai video. Exista vreo lege care nu permite inregistrare audio?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters44758 , utilizator 15:16, 16 Noiembrie 2014
Binevoiti a lectura Legea nr. 333/2002 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si protectia persoanelor, cu modificarile si completarile ulterioare, respectiv Normele metodologice de aplicare ale acesteia.
Ar mai fi interesanta si Decizia nr.52/2012 a Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, decizie care a fost publicata in Monitorul Oficial nr. 389 din 11.06.2012.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Montare sistem supraveghere video Ovidiu Cozma Ovidiu Cozma Buna ziua. Sunt administratorului unui magazin-bar(PFA) in mediul rural. In prezent unitatea este doata cu sistem de alarma de o firma specializata. In viitor ... (vezi toată discuția)
Camera de supraveghere la bloc Cumrou Cumrou Buna ziua, As dori sa instalez o camera de supravegheat la usa apartamentului meu.Locuiesc la etajul 4 si am numai un vecin pe palerul meu.Blocul in care ... (vezi toată discuția)