avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Depunere declaratia 150
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Depunere declaratia 150

Buna ziua !
Nu mai tin minte cum am procedat cu decl. 150 atunci cand am obtinut certif digital pt tr declaratiilor ; acum vreau sa tr decl on line, pe ac certificat pt inca o firma. Trebuie sa tr la ANAF dupa care mi se tr. 150 cu care ( impreuna cu celelalte doc. ) ma prezint la ANAF - sau scot formularul 150 si l completez eu ?

Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Total Contabilitate , Contabil 23:23, 19 Noiembrie 2014
Buna ziua,

Completati formularul 150 pe site ANAF, il listati, semnati si stamoilati, si , impreuna cu celelalte documente,( imputernicire notariala, copie CIF, CI etc) va prezentati la Administratia financiara pentru inregistrare. Ulterior veti primi confirmarea pe e-mail-ul pe care este inrolat certificatul.

[ link extern ] /
Buna seara,

Inainte de a incarca declaratia 150 de pe site-ul anaf trebuie completat un document de confirmare pe care-l gasiti de regula pe site-ul operatorilor de servicii.
Daca doriti mai multe informatii contactati-ma pe privat.

O seara buna,
Valentin

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 152 sanda65 sanda65 Am vrut sa depun la ANAF sect 2 declaratia (cererea ) 152. Mi s-a raspuns ca trebuie urmata aceiasi procedura ca la depunerea decl 150 (notariat ,...). (vezi toată discuția)
Semnatura electronica ramona74 ramona74 am primit token-ul t reinoirea semnaturii digitale , am facut pasii pt instalare , am completat documentul de confirmare .l-am primit de la instituia care l-a ... (vezi toată discuția)
Declaratia 318 rambursare tva stat membru ioanaep ioanaep Buna ziua, am completat declaratia 318 privind rambursarea tva-ului din statul membru. Pentru a vedea starea declaratiei trebuie sa ne logam pe site-ul anaf ... (vezi toată discuția)