avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 367 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ce mai vor acum?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ce mai vor acum?

Sunt intr-un proces de evacuare si am castigat un recurs dupa o suspendare a procesului pe motive ca mai era un dosar pe rol si acuma nu stiu dc mi-au mai trimis o Citatie din moment ce in recurs Instanta a hotarat : [Admite recursul formulat de.... Caseaza incheierea atacata si trimite cauza la Judecatoria Timisoara in vederea continuarii judecatii .Definitiva Poate sa ma mai plimba mult ? Ms anticipat pt raspunsuri
Cel mai recent răspuns: ContSters336366 , utilizator 18:48, 19 Noiembrie 2014
daaa

sunteti de la zero dupa casare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cai de atac adinutza.2008 adinutza.2008 Am un dosar pe rol - litigii de munca - drepturi banest in care eu sunt reclamantul. Pana acum am castigat de doua ori in instanta insa cealalta parte a facut ... (vezi toată discuția)
Solutia instantei de recurs ded ded Am facut recurs pentru anularea unui proces verbat de contraventie. Pe portalul instantelor apare urmatoarea sentinta: admite recurs-cu casare. Dispus ... (vezi toată discuția)
Casare sentinta si trimite cauza pentru rejudecare .irevocabila taur36 taur36 Prima instanta , judecatoria,a dat castig de cauza in fond funciar pe un teren ,fara sa fiu incunostintat de reclamant , avand calitatea de comostenitor . S-a ... (vezi toată discuția)