adema1980 
	    	Utilizator

adema1980 
	    	Utilizator	    

intabulare 
	    	Utilizator

intabulare 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 ContSters384057	                   

Un italian doreste sa deschide o microintreprindere (in forma de SRL) in Romania care va face servicii de asistenta pentru logistica si pentru productie cu un ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters384057	                   

Un italian doreste sa deschide o microintreprindere (in forma de SRL) in Romania care va face servicii de asistenta pentru logistica si pentru productie cu un ... (vezi toată discuția)

alexASP18	                   

Buna ziua ,
In prezent lucrez ca asistent in brokeraj cu contact de mandat ,ca persoana fizica. Doresc sa stiu daca as deschide un SRL sau PFA ar fi mai ... (vezi toată discuția)
	                    alexASP18	                   

Buna ziua ,
In prezent lucrez ca asistent in brokeraj cu contact de mandat ,ca persoana fizica. Doresc sa stiu daca as deschide un SRL sau PFA ar fi mai ... (vezi toată discuția)

costalisna	                   

Buna seara. Acum cu nebunia asta cu Noul cod fiscal, va rog daca se poate sa ma lamuriti si  pe mine.
Eu am un I.I. din 2014, platitor de TVA. Am si 3 ... (vezi toată discuția)
	                    costalisna	                   

Buna seara. Acum cu nebunia asta cu Noul cod fiscal, va rog daca se poate sa ma lamuriti si  pe mine.
Eu am un I.I. din 2014, platitor de TVA. Am si 3 ... (vezi toată discuția)