avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1239 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... se poate face completare la intampinare?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

se poate face completare la intampinare?

Buna ziua! La procesul de partaj bunuri fosta sotie a inclus la masa partajabila si bunuri achizitionate dupa separarea in fapt.Cand am facut intampinarea am omis sa mentionez acest fapt.Astept sa vina expertul pt a face evaluari. Ce se mai poate face acum? Pot sa spun expertului sa nu le ia in calcul la raportul de expertiza? Am bonurile de materiale din care se vede data (dupa separare)..
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters325113 , utilizator 14:18, 23 Noiembrie 2014
In cadrul administrării probatoriului, veti putea clarifica toate aspectele, depunând si aceste înscrisuri. Instanta este cea care decide. De asemenea, in dezbateri, puteti solicita a se tine cont de data achiziționării bunurilor, specificând data pronunțării divortului.
Făceam referire la proba cu inscrisuri.
Ultima modificare: Duminică, 23 Noiembrie 2014
av_silvia_margineanu, utilizator
Multumesc doamna avocat,probatoriu e proba cu martori si interogatoriu partilor? Am trecut de faza aceea,s-a dispus expertiza fara sa se specifice altceva.In actiunea de partaj chiar reclamanta afirma ca bunurile si imbunatatirile pretinse s-au facut in perioada 2007-2011 Ne-am casatorit in 2008 si ne-am separat in 2010 de unde se deduce ca nu tot ce s-a realizat e bun comun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj vasilica ursulica vasilica ursulica Buna seara.Momentan suntem in partaj eu cu fostul sot,avem de impartit un apartament ce este dobandit in timpul casatoriei.In ultimii 7 ani fostul sot a ... (vezi toată discuția)
Divort alessa_on alessa_on Cum se poate divorta astfel incat fiecare dintre cei doi parteneri sa fie tras la raspundere pentru bunurile impartite inaintea casatoriei, in peroada de ... (vezi toată discuția)
Partaj bunuri dobandite in timpul casatoriei. thesnowman thesnowman Buna seara. As dori sa supun atentiei un caz de partaj. Cei doi soti locuiesc in apartamentul sotiei mostenit de catre aceasta in timpul casatoriei. Sotia ... (vezi toată discuția)