Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Accize, alte taxe

Registre bijuterie

Buna ziua ,

O bijuterie care cumpara de la persoane fizice si case de amanet bijuterii gata confectionate si le vinde mai departe plateste acciza de la art 207.?
Trebuie completate ceva registru in plus fata de contract de vanz-cump , nota de receptie , registru de casa( ceva in plus fata de un comert normal)?

Multumesc.

Alte discuții în legătură

Achizitie de la particulari costachel costachel Buna ziua. Am citit din ce am gasit pe net ,dar nu sunt lamurit complet in urmatoarea situatie: I.I. cu activitate de comert on line. Marfa o vinde in ... (vezi toată discuția)
Am amanetat o bijuterie despre care nu stiam ca e falsa blecota blecota in urma cu ceva timp am achizitionat de la o persoana o bijuterie despre care am fost convins ca este din aur, am verificat-o la bijutier si am fost convins ... (vezi toată discuția)
Comertul la casele de amanet DANA.B DANA.B Am si eu o nelamurire in ce priveste activitatea unei firme care are casa de amanet si anume: Conform noilor norme se cere ca IFN-urile sa specifice in actul ... (vezi toată discuția)