avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Invatator amenintat de tatal copilului
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Invatator amenintat de tatal copilului

Am un elev in clasa pregatitoare suspect de ADHD. Am cautat sa-i acord o atentie sporita atat in timpul orelor cat si in pauzele dintre ore si am sugerat mamei sa duca copilul la consult psihologul scolii, care a si confirmat diagnosticul (a aflat ulterior ca si educatoarea stia de aceasta stare ).
Am vorbit cu profesorul de sprijin repartizat la scoala noastra de catre CJRAE care mi-a dat formularele pe care parintii copilului trebuie sa le completeze si sa le depuna la sediul CJRAE pentru a putea elabora o curricula adaptata.
Am fost sunata de catre tatal copilului care nu accepta ca ar fi vreo problema medicala si m-a amenintat ca va chema televiziunea, ca insist prea mult (cu educarea copilului sau?!) s.a.
Avand in vedere contextul creat de amenintarile tatalui si de faptul ca la o clasa de 32 de copii nu pot sa ma ocup de el cum o solicita starea lui, vreau sa stiu care este cale legala pentru a-l muta la o alta clasa(scoala)?
Cel mai recent răspuns: adema1980 , utilizator 23:19, 26 Noiembrie 2014
Daca sunteti invatator, d-voastra ar trebui sa depuneti la registratura unitatii un mic memoriu catre directiune care sa prezinte aspectele sesizate de d-voastra, cat si solicitarea de a fi scos din clasa din motivele prezentate. Acest memoriu va avea stampila de inregstrare si nu are cum sa dispara la cos. Mai departe e responsabilitatea directorului.
Eu una as depune acelasi memoriu si la Inspectorat.
Parintele daca e idiot nu va priveste.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Violenta intre copii la gradinita g alina g alina care este solutia legala de a rezolva urmatoarea problema; intr-o clasa cu 21 copii unul singur terorizeaza restul copiilor, ii bate, le vorbeste urat , ii ... (vezi toată discuția)
Buna tuturor. suntem părinți unui elev dintr-o școală primară ... gryg84 gryg84 Buna tuturor. Suntem părinți unui elev dintr-o școală primară unde sunt probleme destul de grave în clasa respectivă din parte unui copil. Pe scurt o ... (vezi toată discuția)
Copil cu adhd si epilepsie- probleme de comportament la scoala Marina1230 Marina1230 Buna ziua, Am copilul diagnosticat cu adhd si epilepsie. Este la scoala, dar mereu am scandaluri cu parintii ca este foarte agitat la ore, in pauze supara, ... (vezi toată discuția)