avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Cumparaturi Online
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Cumparaturi Online

Buna ziua

Ca tot romanul de black friday am intrat sa fac niste cumparaturi pe internet prin mai multe cautari am gasit la un magazin de jucarii o jucarie cu pret 0 si in paranteza era trecut un discount de 15% normal stiam ca e o greseala de la iei dar am vrut sa si profit de greseala lor si mi am comandat acea jucarie pe mail am primit confirmarea si in acelasi timp factura produsului cu pret 0 dupa aproximativ 24 de ore primesc un mail de la acel site ca a fost anulata comanda ca nu se poate trimite un produs cu pret 0 si ca a fost o eroare de sistem de la site-ul lor
Intrebarea mea este e normal sa nu trimita daca am primit pe mail confirmarea comenzi si factura ?
Vreau sa precizez ca jucaria respectiva in magazinele de specialitate figureaza la aproximativ 500 de lei deci e un produs destul de bun si scump

Ce ma puteti sfatui?daca ma duc la protectia consumatorului nu rezolv nimic ...se poate face ceva?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ovidiu1113 , utilizator 18:34, 28 Noiembrie 2014
sunt deja precedente prin care persoanele au castigat in instanta daca aveti sigur confirmarea comenzii. chair ziele trecute alt magazin cunoscut a vandut produse la preturi derizorii dar a anuntat ca si-a onorat comenzile.
buna ziua

Eu am primit de la iei o factura pe produsul respectiv si cu pret 0 doar costul transportului
Am vreo sansa daca il dau in judecata?este concludenta factura primita pe mail?

Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Produs cu preț greșit pe site, comandă anulată. e corect cum a procedat comerciantul? pavel_elena pavel_elena Buna seara, Ma numesc Elena Pavel, am facut o comanda online de Black Friday de mai multe produse printre care cateva aveau pret 0 lei pe site. M-am gandit ca ... (vezi toată discuția)
Cumparaturi online the_pandemic the_pandemic Buna dimineata! Cred ca va este arhicunoscuta problema vis-a-vis de anularea comenzilor de Black Friday. Si eu am patit-o, insa la mine situatia a fost putin ... (vezi toată discuția)
Cumparaturi online- lege Vioricamiron Vioricamiron Am comandat ceva de la un magazin online si au trecut 10 zile fara vreun raspuns de la ei. Este vorba de Altex si am facut comanda pe data de 24 noiembrie, iar ... (vezi toată discuția)