avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Fiscalizare casa de marcat
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Fiscalizare casa de marcat

Buna seara , daca voi cumpara o casa de marcat la mana a doua si este fiscalizata , dupa achizitionare o pot folosi ca atare sau trebuie sa o fiscalizez iar #-o ?.
Multumesc pengtru ajutor !!
Cel mai recent răspuns: zorpika , utilizator 18:18, 1 Decembrie 2014
Firma de la care o cumparati si care a folosit-o, treduie sa o defiscalizeze si apoi dumneavoastra o fiscalizati pe firma si la adresa punctului de lucru unde o veti folosi.
multumesc frumos !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Defiscalizare casa de marcat - inchidere firma off_ro off_ro Am dizolvat o firma recent si urmeaza peste o saptamana depunerea actelor pentru radiere (este un SRL). La un punct de lucru inchis acum (la dizolvare), am ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat pe alta firma claudana claudana Buna ziua! Va rog frumos sa-mi spune-ti daca pot sa achizitionez o casa de marcat de la o firma care a functionat in domeniul feroneriei si s-a inchis si nu o ... (vezi toată discuția)
Deschiderea unui magazin Andreea-Adriana Andreea-Adriana Buna ziua, as dori sa stiu si eu care sunt pasi de urmat pentru a deschide un magazin cu produse nealimentare. Actele firmei sunt gata am si gasit spatiul ... (vezi toată discuția)