avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... firma recuperare creanta
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

firma recuperare creanta

O datorie de la o firma de telefonie mobila a ajuns pe o firma de recuperare. Are voie firma sa puna penalitati.
Cel mai recent răspuns: marianastratulat , utilizator 13:57, 29 Noiembrie 2014
Doar daca in contractul initial cu banca erau prevazute si penalitati!
contract direct cu firma de telefonie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am un abonament la vodafone. pe care nu l-am mai plătit.. ... Marian244 Marian244 Buna ziua, am un abonament la vodafone. Pe care nu l-am mai plătit.. vodafone m a dat la o firmă de recuperare am primit o somatie de la firma de recuperare ... (vezi toată discuția)
Somatie de plata de la o firma de recuperatori dara18 dara18 am facut un abonament de telefonie mobila in septembrie 2007 pe 2 ani . dupa o perioada imi tot venea factura \"incarcata\" am facut vreo 2 reclamatii ... (vezi toată discuția)
Banci marcea marcea am o datorie la pirraeus bank de 12000 ron. nu am putut sa mai platesc rata intreaga si obs k de un an de zile imi vin instiintari de plata precum k am ... (vezi toată discuția)