avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... suspendare cerere judecata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

suspendare cerere judecata

Am un proces de granituire la care am gasit pe internet raspunsul anulare cerere(dezinvestire), ce inseamna aceasta, imi va veni un raspuns in scris acasa? mai am posibilitatea de a continua procesul in acea instanta sau trebuie sa il schimb la alta instanta?
va multumesc!
Cel mai recent răspuns: costa332 , utilizator 22:03, 2 Decembrie 2014
Reiese din spusele dv., că cererea de chemare în judecată a fost anulată, probabil pentru că nu s-a achitat taxa de timbre judiciar. În fine, se poate ataca hotărârea judecătorească dacă găsiți oportun acest lucru în raport cu motivele ce au condus la anularea cererii.
O nouă cerere de chemare în judecată se va face la instant competentă, aceeași instanță.
Ultima modificare: Luni, 1 Decembrie 2014
ContSters334413, utilizator
Inseamna ca cererea dvs. nu indeplinea toate conditiile prevazute de art.194 cod procedura civila, privind cererea de chemare in judecata sau nu ati achitat taxa de timbru in cuantumul legal. In asemenea conditii cererea de chemare in judecata, dupa verificarea acesteia in cadrul procedurii administrative (in camera de consiliu si fara citare) se anuleaza.

Aveti posibilitatea, in functie de motivare, fie sa formulati o cerere de reexaminare (completand lipsurile constatate de instanta), fie sa introduceti o noua cerere, respectand prevederile art. 194 cod procedura civila, la instanta competenta.
va multumesc,
Va rog sa-mi spuneti daca trebuie sa astept sa i-mi vina un raspuns in scris(va veni?), sau trebuie sa ma incred in ceea ce e publicat pe internet .Cand trebuie sa merg la instanta competenta ?
multumesc

~ final discuție ~