avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 208 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Refacturare licente
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Refacturare licente

Compania din Romania a cumparat licente pentru toate companiile din grup. Factura s-a emis pe numele companiei din Romania urmand ca aceasta sa refactureze intreaga valoare companiei mama situata in Olanda. Este legal ca Romania sa refactureze aceste licente catre firma mama? Romania isi va inregistra licentele extracontabil pentru a le avea pe stoc. este in regula sa procedam asa?
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Tva pentru cumpararea de produse ue Elsa60 Elsa60 Buna ziua, Am o nedumerire si v-as ruga sa ma luminati un pic. Cumpar produse on line de la o companie americana care are depozitul pentru Europa la ... (vezi toată discuția)
Grup de firme: un salariat dintr-o firmă pleacă în delegație externă pentru o altă firmă din grup. cum refacturez biletul de avion, cu sau fără tva? miki72 miki72 Un salariat al firmei (alfa) pleaca in delegatie externa de afaceri pentru o alta firma din grup(beta).Ambele firme sunt din Romania si sunt inregistrate in ... (vezi toată discuția)
Necesitate contract distributie? carabela_anca carabela_anca Sunt o firma care face parte dintr-un grup din Olanda. Cumpar marfa din Olanda , de la frima mama si o distribui in Romania la diversi clienti. Singurul ... (vezi toată discuția)