avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 140 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Antecontract vanzare-cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Antecontract vanzare-cumparare

Buna ziua,
doresc sa vand un apartament cu plata in rate pe o perioada de 5ani, cumparatorul se muta in apartament.Ce clauze as putea trece in antecontract? pe langa faptul ca trebuie sa-si plateasca rata stabilita, cheltuielile de intretinere apa, gaz, electricitate...

Multumesc!
Cel mai bine va inscrieti in Cartea Funciara un drept de ipoteca. De asemenea se pot percepe daune pentru nerespectarea contractului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vânzare cumparare apartament deja ipotecat D_Ionica D_Ionica Buna ziua tuturor. As dori sa ma ajutati cu raspunsuri la câteva intrebari. Doresc sa cumpar un apartament de la o persoana care e in situatie a-si pierde ... (vezi toată discuția)
Antecontract casa in neregula cata19745 cata19745 Buna seara.Am semnat un antecontract de vanzare ptr. o vila construita recent ,eu in calitate de promitent cumparator, si am dat un avans de 10000 euro, ... (vezi toată discuția)
Antecontract prima casa cristina_2013 cristina_2013 Buna ziua. Doresc sa cumpar un apartament prin \\"prima casa\\" si actualul proprietar este in urmatoarea situatie: restante la intretinere (in jur de 10.000 ... (vezi toată discuția)