avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... cine plateste PUZ
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

cine plateste PUZ

buna ziua, ma confrunt cu urmatoarea problema intentionez sa construiesc o anexa gospodareasca trebuie sa platesc PUZ.

multumesc
Cel mai recent răspuns: Cristian Fara , Expert cadastru autorizat ANCPI / OCPI 10:15, 3 Decembrie 2014
"persoana interesata" (e o formula deseori intalnita). Daca se face o extindere a intravilanului (o data la 10 ani sau cand hotaraste primaria) la cererea Consiliului local sau a Primarului... ar putea sa plateasca acestea (exemplu un cartier pentru "tineri") . Dar daca Dvs doriti/sunteti interesat de a trece in intravilan o parcela si Arhitectul sef al Primariei vrea PUZ pe 2Ha... #-o
multumesc pentru raspuns,dar cred ca nu am fost destul de explicita.

de fapt doresc sa construiesc o magazie in curtea casei deja existente am depus documentatia pentru certificatu de urbanism primaria a emis certificatu de urbanism dar cu mentiunea intocmiri documentatiei PUZ inrebarea este cum sa platesc un PUZ care valoreaza .... eur cand constructia magaziei nu costa .... eur.

Va multumesc
poate ca voia sa bifeze PUD sau Plan de situatie cu viza OCPI
culmea e ca poate sa fie interesat... cum va afecta anexa dvs intreaga arhitectura a localitatii (si legea ii permite din cate stiu eu asta) #-o
Practic un proiectant/arhitect stie cum sa rezolve problema cu puz/pud etc. mai ales daca sunteti in intravilan (ca sa va dau un reper.. pot sa va ceara toate astea si daca vreti sa montati o bancuta in fata portii = "mobilier urban")

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va salut , o vaga nelamuriere despre planul de urbanism zonal "puz" dany_maris dany_maris Va salut ,problema este respigerea dosrului in nenumarate randuri de catre prinaria din arad sub pretextul ca nu exista un puz .pt zona in care doresc ca ... (vezi toată discuția)
Modificarea unui puz pentru reincadrarea unui teren si eliminara unei servituti dorincornea dorincornea Am o problema legata de un teren intravilan pe care doresc sa-l cumpar si pentru care am semnat deja cu proprietarul un antecontract la notar. Pe terenul ... (vezi toată discuția)
Cum se poate schimba destinația unei construcții din anexă gospodărească în atelier auto? buciuman buciuman De ce acte am nevoie pentru a face schimbarea de destinatie dintr-o anexa gospodareasca intr-un ateler auto? (vezi toată discuția)