"persoana interesata" (e o formula deseori intalnita). Daca se face o extindere a intravilanului (o data la 10 ani sau cand hotaraste primaria) la cererea Consiliului local sau a Primarului... ar putea sa plateasca acestea (exemplu un cartier pentru "tineri") . Dar daca Dvs doriti/sunteti interesat de a trece in intravilan o parcela si Arhitectul sef al Primariei vrea PUZ pe 2Ha... #-o
multumesc pentru raspuns,dar cred ca nu am fost destul de explicita.
de fapt doresc sa construiesc o magazie in curtea casei deja existente am depus documentatia pentru certificatu de urbanism primaria a emis certificatu de urbanism dar cu mentiunea intocmiri documentatiei PUZ inrebarea este cum sa platesc un PUZ care valoreaza .... eur cand constructia magaziei nu costa .... eur.
poate ca voia sa bifeze PUD sau Plan de situatie cu viza OCPI
culmea e ca poate sa fie interesat... cum va afecta anexa dvs intreaga arhitectura a localitatii (si legea ii permite din cate stiu eu asta) #-o
Practic un proiectant/arhitect stie cum sa rezolve problema cu puz/pud etc. mai ales daca sunteti in intravilan (ca sa va dau un reper.. pot sa va ceara toate astea si daca vreti sa montati o bancuta in fata portii = "mobilier urban")