avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bun distrus de un angajat al Ambasadei Romaniei la ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bun distrus de un angajat al Ambasadei Romaniei la Viena

pe 02.11.2014 in jurul orei 20:45 la sectia de votare din incinta Ambasadei Romaniei la Viena
In momentul cand am reusit sa intru in sectia de votare un domn, angajat al Ambasadei m-a bruscat stragandu-ma de mana si sucindu-mi mana, m-a imbrancit si mi-a distrus telefonul.
La data de 06.11.2014 am scris un e-mail doamnei ambasador Silvia Davidoiu prin care i-am adus la cunostinta cele intamplate si am rugat insistent sa se ia masuri intern si sa-mi comunice numele domnului dar aceasta nu m i-a raspuns.
Pe 03.11.2014 l-am intalnit pe acest domn dar si el mi-a raspuns ca nu trebuie sa-i cunosc eu numele.
Tin sa mentionez ca va pot aduce factura telefonului cumparat in iunie a.c. care acum din pacate, din pricina rau-vointei domnului nu mai este functional.
Intrebarea mea este unde ar trebui sa trimit plangerea si cum? La tribunalul Bucuresti? Pe mail sau sa le trimit o scrisoare? Daca le trimit o scrisoare sa le trimit si un usb stick cu video?
Va multumesc din suflet pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: andreea_dragan , utilizator 13:34, 5 Decembrie 2014
Incercati sa contatcati Ministerul Afacerilor Externe si SIE.
Ei ar trebui sa rezolve amiabil problema.

In caz contrar ar trebui sa dovediti ca acel domn v-a distrus telefonul si ca este vinovat...
Un proces se poate dovedi extrem de complicat si dupa parerea mea ar trebui facut un scandal foarte mare.
Si cum mai toti se tem de scandal, pe cale amiabila se poate rezolva in surdina...

SIE si Ministerul Afacerilor Externe nu cred ca ar vrea un scandal pe asa ceva si o poate rezolva amiabil...

In plus, acel domn s-ar putea sa nu mai lucreze la ambasada deja...dar statul roman este vinovat...
Ultima modificare: Joi, 4 Decembrie 2014
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Va multumesc frumos pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme acte starea civila madalinagurban madalinagurban Buna ziua as dori sa stiu si eu cum pot rezolva cu o problema intampinata la starea civila sector 6 cu privire la actele necesare dosarului de casatorie.Ni ... (vezi toată discuția)
Amenințare si distrugere de bunuri DanCristian199 DanCristian199 Buna ziua! O vecina cu care eram in conflict de ceva mai mult timp din cauza unor discuții contradictorii,a pus stăpânire pe boxa comuna a blocului,ea ... (vezi toată discuția)
Condamnat in romania arestat in italia Sonyaa Sonyaa Buna ziua, Ma numesc Ionita Florentina si locuiesc ... (vezi toată discuția)