Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

PROPRIETAR cu cetatenie straina

Sint cetatean german, de nationalitate romana.Doresc sa cumpar in Bucuresti o garsoniera.Am dreptul legal pentru aceasta?.Daca da, ce obligatii am in plus fata de un cetatean roman?.
Va multumesc anticipat.
I.C.
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 16:01, 4 Decembrie 2014
Aveti dreptul de a cumpara garsoniera si nu aveti alte obligatii decat plata impozitelor dupa achizitionare si a cotelor de intretinere la Asociatia de Proprietari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto costa1964 costa1964 am achizitionat un autoturism SH si dupa ce am trecut verificarile de la RAR ,ANAF, etc. , si am platit inclusiv taxa de mediu am fost anuntat ca masina nu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am achizitionat o grsoniera anul trecut in bucuresti, ... DrBalanMihai DrBalanMihai BUNA ZIUA! AM ACHIZITIONAT O GRSONIERA ANUL TRECUT IN BUCURESTI, LIBERA DE TOATE OBLIGATIILE, ACT NOTARIAL SI ACUM TOTI CEI DIN BLOC NE-AM TREZITCU SOMATII DE ... (vezi toată discuția)
Fostul proprietar a omis sa ma informeze cu privire la problemele blocului altaira altaira Am achizitionat in septembrie 2010 o garsoniera in Bucuresti. Inainte de achizitie, am intrebat pe fiul proprietarei, care se ocupa de vanzare pentru ea, daca ... (vezi toată discuția)