Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie pe card

Buna ziua. mi-am depus actele pt indemnizatie crestere copil pe data de 21 octombrie, am inteles ca am de asteptat cam 2-3 luni pana primesc banii. Am solicitat ca vreau sa primesc banii pe cardul de salariu, intrebarea mea ar fi , De unde stiu cand imi intra mie banii pe card? primesc ceva instintare prin posta? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:11, 5 Decembrie 2014
Puteti intreba la AJPIS care este data cand se plateste indemnizatia pentru CCC. In general cei care lucreaza acolo spun data cand se vireaza banii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie privind suspendarea platii indemnizatie crestere copil! Corina271 Corina271 Buna ziua,am primit acasa un plic in care imi spune ca imi suspenda indemnizatia de crestere a copilului incepand cu data de 05.08.2015. Intrebarea e de ce ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil marita la 85% manearoxy manearoxy Va rog sa ma ajutati! Daca am nascut in luna august 2012, din ce luna beneficiez de indemnizatie marita la 85%? Mentionez ca am primit prin posta decizia de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil alexxap2004 alexxap2004 Buna ziua, Sunt intr-o situatie pe care nici doamnele de la Primarie nu stiu cum sa o rezolve. Eu primesc indemnizatie de crestere copil pentru ca sunt ... (vezi toată discuția)