avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 236 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie pe card
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie pe card

Buna ziua. mi-am depus actele pt indemnizatie crestere copil pe data de 21 octombrie, am inteles ca am de asteptat cam 2-3 luni pana primesc banii. Am solicitat ca vreau sa primesc banii pe cardul de salariu, intrebarea mea ar fi , De unde stiu cand imi intra mie banii pe card? primesc ceva instintare prin posta? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:11, 5 Decembrie 2014
Puteti intreba la AJPIS care este data cand se plateste indemnizatia pentru CCC. In general cei care lucreaza acolo spun data cand se vireaza banii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie privind suspendarea platii indemnizatie crestere copil! Corina271 Corina271 Buna ziua,am primit acasa un plic in care imi spune ca imi suspenda indemnizatia de crestere a copilului incepand cu data de 05.08.2015. Intrebarea e de ce ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil marita la 85% manearoxy manearoxy Va rog sa ma ajutati! Daca am nascut in luna august 2012, din ce luna beneficiez de indemnizatie marita la 85%? Mentionez ca am primit prin posta decizia de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil alexxap2004 alexxap2004 Buna ziua, Sunt intr-o situatie pe care nici doamnele de la Primarie nu stiu cum sa o rezolve. Eu primesc indemnizatie de crestere copil pentru ca sunt ... (vezi toată discuția)