Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Se pot vinde mandarine la bucata?

Intr-un magazin pot vinde mandarine ,portocale,banane la bucata dupa ce le cumpar la plasa sau la kg si le inregistrez in NIR ?

Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Decembrie 2014
ContSters330987, utilizator
Cel mai recent răspuns: Alexandru Arsu , Contabil 13:28, 8 Decembrie 2014
Da, nu vad de ce nu ati putea, doar ca receptia sa o faceti tot la bucata, ca sa puteti stabili pretul de vanzare.
daca cumparati la kg puteti vinde si fractiuni de kg.
Presupun ca nu are cantar si nici nu vrea sa cumpere unul, acesta fiind motivul pentru care ar vinde la bucata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mandarine, banane etc... la bucata legal, fara cantar? ContSters330987 ContSters330987 Nu am cantar si de aceia vreau sa vand la bucata. .. si inca ceva ,la bucata ar merge practicat un adaos comercial ce ar putea sari de 100%. asta ar fi al ... (vezi toată discuția)
Magazin second hand lylyan lylyan Buna ziua Am doua probleme. 1. Va rog sa imi spuneti daca se poate deschide un magazin sec. hand cu vanzare la kg. si daca da unde este legiferat acest lucru ... (vezi toată discuția)
Probleme cu unitatile de masura ContSters61743 ContSters61743 buna ...am si eu o intrebare...daca am o factura de intrare marfa cu unitatea de masura sa spunem in metrii si eu o inregistrez in contabilitate in bucati(cu ... (vezi toată discuția)