avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Grupa I de munca de la 5 ani, conform noii Legi a ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Grupa I de munca de la 5 ani, conform noii Legi a pensiilor?

Angajatii care au lucrat inainte de 2001 in grupa I de munca mai putin de 6 ani mai au vreo sansa pentru reducerea varstei de pensionare? Mai exista propunerea de modificare in acest a Legii pensiilor in parlamentul Romaniei?
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 16:52, 7 Decembrie 2014
Exista un proiect de modificare a legii,astfel ca reducerea sa se acorde de la 2 ani in sus.
Sa vedem daca va fi dus pana la final.
Multumesc frumos. Atata stiam si eu, deci asta inseamna ca nu este nici o noutate in acest sens.
Nu.
Nu este finalizata aceasta modificare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! as avea nevoie de un sfat din partea unui expert in ... Ela Lari Ela Lari Buna ziua! As avea nevoie de un sfat din partea unui expert in domeniul juridic, va rog. Este vorba despre un dosar de pensie respins pe noua lege a pensiilor. ... (vezi toată discuția)
Aprobarea legii diferentelor de grupe 1&2 de pensie! popoviciandreea popoviciandreea Buna ziua am inteles ca s-a aprobat in Parlament Legea diferentei grupei 1-2 de pensie.Bunicul meu a iesit la pensie inainte de anul 2001 si are 29 de ani de ... (vezi toată discuția)
Gr i si gr ii de munca maman_popescu maman_popescu Va rog sa-mi spuneti de cand se va reveni la recalcularea varstei de pensionare conform vechii legi a pensiilor, pentru grupa I si II de munca.? Am inteles ca ... (vezi toată discuția)