Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda de circulatie

salutare!
am primit o amenda de circulatie, am platit-o in aceeasi zi, (la trezorerie), nu am trimis chitanta si copia procesului verbal nicaieri.
am primit prin posta o somatie de la finantele locale(serviciul financiar al primariei...) .. cum ca s-a inceput executarea silita...etc...
ce imi recomandati sa fac? cum sa procedez?
nu e centralizat sistemul ??? nu ar trebuii sa stie dei de la finante ca am platit...?.... trebuie sa le aduc dovada platii??
mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: walterbottesch , utilizator 18:29, 7 Decembrie 2014
Chiar daca funcționează sistemul, nu au interes sa verifice. Mergeți si depuneți dovada achitării acelei amenzi.
mulțumesc frumos! ..o seara buna!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata amenzii de circulație DamianCS DamianCS Bună ziua! Am primit prin 2015 o amendă de circulație pentru neacordarea priorității unor pietoni și mi s-a suspendat și permisul pentru o lună de ... (vezi toată discuția)
Somație de plata amenzi circulație platite AndreiVesa AndreiVesa Bună ziua, am primit Somație de plata și Titlu executoriu pentru plata a 3 amenzi de circulație pe care le-am primit în 2013. Amenzile respective le-am ... (vezi toată discuția)
Somaþie de platã + titlu executoriu amendã plãtitã ºi datã in instanþã ionut_au ionut_au Salut. Am primit astăzi de la Primăria localităţii în care locuiesc, o somaţie de plată + titul executoriu pentru o amendă de circulaţie pe care am ... (vezi toată discuția)