Buna dimineata, sunt casatorita a 2 a oara cu tatal copilului in varsta de 16 ani.La primul proces ,acum 5 ani copilul mi- a fost mie ca mama incredintat , dupa care noi ne/ am recasatorit ,dar vb aceea ca ,, ciorba reicalzita nu mai are acelasi gust , se pare ca s/ a potrivit de minune in cazul nostru.Intrebarea mea este daca acum introduc actiunea de divort prin tribunal /deoarece el nu este in tara si nu putem prin notariat.....mai intra copilul in discutie?cand redactez actiunea in afara de desfacerea casatoriei, revenirea la numele anterior si obligatia paratului la plat pensiei ...mai cer si incredintarea minorului ?Mentionez ca noi ne/am inteles asupra tuturor aspectelor.Sau daca mi/AR trimite o procura precum ca e de acord sa ramana copilul la mine ar merge mai repede procesul ? Va multumesc anticipat .Cu stima,Mioara.
De cand ati divortat dvs s-a schimbat si legea. Veti cere ca ambii parinti sa exercite autoritatea parinteasca. Tatal sa trimita intampinarea prin posta de acolo unde e prin care sa isi exprine acordul pt divort, locuinta copilului, pensie, nume si ce mai cereti dvs.